Workshops

Koorvorming 201401_Martine-1233-bewerkt

Tijdens een workshop werken we intensief aan het samenbrengen van alle stemmen. Dit doen we door middel van het aanleren van techniek, interpretatie, dynamiek en ‘blending’. Spelenderwijs gaan we leren hoe we met verschillende stemklanken een ander karakter kunnen geven aan een koor stuk. Met als doel aan het einde van deze leerzame dag een verbluffend mooi resultaat neer te zetten.

project Basisschool

Tijdens deze kortdurende workshops werk ik met kinderen aan het instuderen van een popnummer, maken we een filmopname en zingen we dit in bij een professionele studio. Natuurlijk krijgt iedere leerling de complete opname mee naar huis!

Stemvorming middelbare scholen

Op deze dag werken we aan het leren zingen van popliedjes van dit moment. Samen met een groep enthousiaste leerlingen ga ik spelenderwijs aan de slag om te ontdekken wat je, naast praten, nog meer met je stem kunt doen. Het geeft scholieren de kans om kennis te maken met muziek en hoe leuk het is om samen iets tot stand te brengen. Naast het aanleren van een liedje werken we aan voordracht, interpretatie en presentatie. Met natuurlijk als afsluiter een heus optreden!

Stem coaching

Moet je veel presentaties geven voor je werk? Heb je aan het einde van de dag geen stem meer over? Of heb je het idee dat je jezelf altijd overschreeuwt tijdens het lesgeven voor de klas? Dan heb ik dé oplossing! Door middel van de technieken die je bij mij gaat leren zal er een wereld voor je opengaan. Zingen komt er niet aan te pas (tenzij je dat wilt natuurlijk). Al pratend help ik je naar een gezonder stemgebruik, zodat je aan het einde van de dag nog uitgebreid kan vertellen over wat je hebt beleefd!

Wil je meer informatie? Neem dan contact met me op.